Lekker gastronomisch eten in de Ardennen

Genieten van streekproducten in Bouillon

Lekker eten is een van de 'geneugten des levens'. In ons restaurant van charmehotel Cosy Bouillon kunt u zalig genieten van een gastronomische 4 gangen marktmenu. Dit menu wordt voorafgegaan door een amuse en is geserveerd in een prachtig kader. De menu verandert dagelijks naargelang het marktaanbod. Als u speciale wensen heeft, iets niet kan of mag eten, passen we het menu graag voor u aan. Voor mensen met een allergie of intolerantie voorzien we graag alternatieven.

Onze chef kookt speels, licht en wisselt traditionele gerechten af met creatieve lekkernijen die u zullen verrassen. De bediening is ongedwongen, maar met zin voor detail. Restaurant Cosy is een gezellig gastronomisch restaurant in Charmehotel Cosy. 

Liefhebbers van een lekkere fles wijn, kriek of geuze aan een betaalbare prijs komen hier zeker aan hun trekken!

Onze menu's evolueren mee met de seizoenen. Uw eigen suggesties of aangepaste diners ter gelegenheid van een feest kunnen we uiteraard ook tot in de puntjes uitwerken.  

Hotel Cosy restaurant reservaties

Openingsuren in Bouillon

Het restaurant is open vrijdag en zaterdag voor de avond service tussen 19 en 20u30.

Wij raden aan om op voorhand een reservatie te maken.

In uitzonderlijke gevallen is het restaurant open op de andere dagen, gelieve dit op voorhand te verifieren.

We serveren enkel een dagvers marktmenu met keuzemogelijkheden. 

Voor speciale gelegenheden gelieve inlichtingen te verwerven via email: info [at] hotelcosy [dot] be of per telefoon: +32 491 34 08 97

Webdesign by Cherto 

www.cherto.be