Nouvel An! New Year! Oud en Nieuw 2013-2014

Menu Gastronomique Réveillon 31 Décembre 2013                                 60 Euro

Velouté de chou-fleur, homard, crème aux poivrons rouges

Bloemkoolvelouté, kreeft, rode peperroom

Cauliflower velouté, lobster, red pepper cream

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Terrine de foie gras, salade aux noix

Eendenleverterrine, walnotensalade

Duck liver terrine, walnut salad

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Coquilles St. Jacques, asperges vertes, mange tout, champignons des bois

St Jacobsvruchten, groene asperges, peultjes, bospaddestoelen

Diver scallops, duck liver, snowpeas, forest mushrooms

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Sorbet au citron, vodka

Citroensorbet met vodka

Lemon sherbet, vodka

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Noisette de chevreuil, purée de panais, mousseline de choux de bruxelles

Reerugnootjes, pastinaak purée, spruitenmousse

Roe deer medallions, parsnip purée, brussels sprouts mousse

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Duo de mousses au chocolat

Due van chocolademousse

Two kinds of chocolate mousse

 

Assortiment vins 35 Euros

  

Menu du Nouvel an Janvier 1 2014                                                    50 Euro

Déjeuner – Lunch                                                                               40 Euro

 

Velouté de champignons, crème poivrée et magret de canard fumé

Paddestoelenveloute, gepeperde room et gerookte eendenborst

Mushroom veloute, peppered cream and smoked duck breast

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Saumon fume, betteraves rouges et remoulade celeris rave

Gerookte zalm, rode bieten, remoulade van knolselder

Smoked salmon, beetroot, celeriac remoulade

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Scampi au curry léger harrocots verts

Scampis met lichte curry en groene boontjes

Large shrimps with curry and green beans

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Magret de canard, choux verts, pommes fondantes

Eendenborst, groene kool, gesmolten aardappelen

Duck breast, green cabbage, melted potatoes

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Choix de desserts

Keuze van desserten

Choice of desserts

 

Assortiment vins 30 Euros

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